Medarbejdere

Tonny Mikkelsen

Indehaver / Ejendomsmægler

Julie From Jacobsen

OneLiving Administration

Om Os

OneLiving ønsker at gøre op med det faktum, at boligsælgere i mange tilfælde, betaler for mæglernes udgifter til dyre lokaler, dyre kæde-samarbejder og dyre avisannonceringer i form af salæret og tilbyde boligsælgere et alternativt til den dyre løsning, uden at skulle gå på kompromis med hverken service eller eksponering.

OneLiving annoncerer boligerne der, hvor køberne er. De boliger OneLiving har til salg, bliver annonceret på de alle store boligportaler; Boliga, Boligsiden, home, Nybolig, Edc, Danbolig mv.

OneLiving gør meget ud af at bruge de sociale medier som fx. Facebook, Instragram mv., for at få mest mulig eksponering af vores boliger. Vores boliger bliver derfor annonceret bredt - bare billigere. 

OneLiving ønsker at skille sig ud fra mængden og vælger også en kreativ tilgang i vores markedsføring, hvor vi med vores iøjnefaldende runde Til Salg skilte vil vække mere opmærksomhed end ved de traditionelle firkantede Til Salg skilte.

Hos One Living lægger vi særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber, og du kan altid forvente en service udover det sædvanlige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos OneLiving.